Om man är nyfiken på hur en designer tänker och funderar kan man läsa intervjun som jag gjorde för Månpockets blogg. Den hittar du HÄR.

Jag är så lyckligt lottad att jag får jobba med många olika sorters böcker i olika genrer! Här är några av de böcker som utkommit/utkommer under sommar och höst 2015: Ringar på svart vatten av Gull Åkerblom, Bonnier Carlsen; En förtrollad ö av Nora Roberts, Albert Bonniers Förlag; Svinen av Carl-Johan Vallgren, Albert Bonniers Förlag; Yuko av Jenny Milewski, Styxx Fantasy; Önskestjärnan av Ingelin Angerborn, Rabén & Sjögren.

Ibland får böckerna jag gjort lite extra fin exponering, som t.ex. med Nora Roberts och Kate Mortons bokserier som fick sina alldeles egna ställ i bokhandeln!

Ibland när läsare recenserar så skriver de också något om mina omslag, och vad glad man blir när det står såhär om Huset mittemot av Alex Haridi:

"Jag måste också säga att jag absolut älskar omslaget av Anna Henriksson, som är otroligt snyggt och dessutom fångar stämningen i boken perfekt. Omslag är riktigt viktigt för mig och det här omslaget lockar verkligen till läsning. När jag gick in på Henrikssons hemsida Pixelpiraya och såg de andra omslagen hon gjort, står det klart att det här är en riktig omslagskonstnär. Mycket imponerande."

Läs hela recensionen hos Enligt O

"Den här boken fångade mitt intresse tack vare sitt snygga omslag (gjort av Anna Henriksson/Pixelpiraya) som verkligen förmedlar en känsla för storyn."

Läs hela recensionen hos Barnboksprat